Hoe is het verpakt?

Je kunt onze betonproducten op de volgende manieren afhalen of laten bezorgen.
 

Mols BigBag

Je komt zelf het betonproduct afhalen en wilt zo weinig mogelijk rommel in je aanhanger. Kies dan voor de Mols BigBag. We vullen de BigBag op jouw aanhanger met het door jouw gekozen betonproduct. Zo houd je je aanhanger netjes schoon. Een Mols BigBag kost € 8,25.

 

​Losgestort

We kunnen ook het betonproduct rechtstreeks in je aanhanger storten. Maar ja, het kost je wel wat tijd om na het werk je aanhanger schoon te maken. 

 

Container

Alleen bij bezorgen mogelijk - Afhankelijk van de hoeveeldheid die je nodig hebt plaatsen wij een container op jouw adres. De container wordt binnen 5 werkdagen weer opgehaald. Let wel! Zorg dat de container bezemschoon opgehaald kan worden.

Bestel nu

Veelgestelde vragen

Wat kosten de kant-en-klare betonproducten?

Bekijk hier de actuele prijslijst voor de kant-en-klare Mols betonproducten.

Binnen hoeveel tijd moet ik mijn betonproduct verwerken?

• Zonder vertrager - 4 tot 6 uur
• Met vertrager - 6 tot 12 uur
• Droog - binnen 24 uur

Bovenstaande zijn indicaties en kunnen wisselen op basis van weersomstandigheden.

Hoelang van tevoren moet ik mijn bestelling plaatsen?

Je kunt 24 uur van tevoren je bestelling plaatsen en deze de volgende dag zelf afhalen. Voor levering aan huis of op de bouwlocatie dien je minimaal de werkdag voor levering voor 12.00 uur in de middag je bestelling te hebben geplaatst.

Hoe kan ik berekenen hoeveel beton ik nodig heb?

Het bepalen van de juiste hoeveelheid kun je makkelijk berekenen door de: lengte x breedte x hoogte te vermenigvuldigen. De afnamehoeveelheid gaat per 0,25 m3. In ons bestelproces zit ook een calculator om de juiste hoeveelheid te berekenen. Net zo handig, toch? 

Hoelang moet beton drogen?

Normaal gesproken kun je er van uitgaan dat voor 1 cm gestort beton rekening gehouden moet worden met een uithardingstijd van een week. Na ongeveer 28 dagen is het beton volledig uitgehard. In veel gevallen is het beton echter reeds na 1 - 2 dagen beloopbaar, maar nog niet optimaal belastbaar.

Eigenlijk is er geen sprake van drogen van het beton. Het beton moet namelijk gewoon hydrateren. De hydratietijd is onder andere afhankelijk van de volgende factoren:

  • Omgevingstemperatuur
  • Dikte van de betonlaag
  • Samenstelling van het beton (watercementfactor, maximale opname van water is 40%)
  • Gebruik van type cement
  • Gebruik van droogtunnel of andere hulpmiddelen
Is afhalen op locatie Weert mogelijk?

Ja, het is mogelijk om op onze locatie in Weert je betonproduct af te halen. Je dient dan wel vooraf besteld te hebben. Verschijn je bij ons op locatie zonder vooraf besteld te hebben, dan kunnen wij je dus helaas niet helpen. Uiteraard bezorgen we vanuit Weert ook graag je product bij jou op locatie.

Zijn jullie op zaterdag geopend?

Ja, wij zijn op zaterdag geopend van 08.00 - 11.30 uur, alleen om vooraf bestelde producten af te halen of door ons op zaterdag te laten leveren. Onze receptie/verkoop is tot 12.00 uur geopend voor de overige Mols producten: bestrating, betonschuttingen en steenkorven.

Wat zijn de bezorgtijden?

Onze bezorgtijden zijn:
Maandag t/m vrijdag van 08.00 - 16.00 uur
Zaterdag van 08.00 - 12.00 uur

Je kunt kiezen binnen tijdvakken van twee uur.

In welk gebied bezorgen jullie?

Wij bezorgen in een straal van 50 km rondom onze productielocaties in Echt en Weert. Dit kan zowel in Nederland, België of Duitsland. Woon je, of ligt je project buiten deze zone, neem dan contact met onze klantenservice op T +31(0)475 48 19 12. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Hoe gaat het afhalen in zijn werk?

Als je jouw Mols Betonproduct hebt besteld ontvang je een bevestiging per e-mail. Je kunt dan jouw bestelling afhalen op het door jouw gekozen afhaaltijdstip bij het Mols Betonpunt op de Loperweg 28 in Echt. Direct naast de A2 (afslag 45).
 

  1. Meld je bij de receptie met je ordernummer.
  2. Volg vervolgens de instructies van onze medewerkers.
  3. Jouw product wordt geproduceerd en op je aanhanger geladen.
Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je bestelling is maximaal 24 uur voor het afhalen te annuleren of te wijzigen. Heb je jouw betonproduct toch op een ander moment nodig dan kun je afhaal- of bezorgtijdstip wijzigen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice T +31(0)475 48 19 12.

Kunnen jullie ook bezorgen op een bouwlocatie?

Ja, wij kunnen jouw bestelling op een bouwlocatie leveren. Indien de bouwlocatie nog geen adres heeft kies dan een bestaand adres in de buurt en zorg dat je bereikbaar bent voor onze chauffeur. Als we in de buurt zijn nemen we contact met je op om op de juiste locatie te komen.

Bestel nu

Wij staan voor je klaar met een vakkundig advies

Heb je vragen over onze Mols beton- en mortelproducten? Stel ze aan onze klantenservice. Wij helpen je graag verder met het kiezen het juiste product. Wist je dat je bij ons ook terecht kunt voor bestrating, (beton)schuttingen en steenkorven?

Bel ons +31 (0)475 48 19 12 Chat met ons

De unieke voordelen van Mols betonpunt

Door het gebruik van kant-en-klare beton- en mortelproducten spaar je tijd en geld. We produceren jouw gewenste hoeveelheid. Dit kan al vanaf 0,25 m3. De producten zijn af te halen op onze productielocatie in Echt of kunnen worden bezorgd op de door jouw gewenste locatie. Dit kan in een Mols BigBag, container of losgestort.

kant-en-klaar
Juiste hoeveelheid
Afhalen of bezorgen
Hoge kwaliteit

Afhalen in Echt